Sale - up to 50% OFF! Limited Quantity!*
Save Now

Horze Halter with Lining

Product ID: 22261

€10.17
€16.95
(Price includes VAT)
Available now
Available now
Picked & shipped from our warehouse within 24 hours during work days.
  • 500 000+ customers
  • 300+ brands
Buy together
Horze Halter with Lining
€10.17
€16.95
Horze Panic Buckle Lead
€9.95
Horze Halter with Lining
Description

Description

Choose the Horze Supreme Halter with Lining when you need a durable lined halter.


Delicate faces will appreciate the soft padded lining at the crown and nose of this basic halter.


Features:


  • Adjustable nose and crown
  • Snap closure at throat
  • Left ring is shaped to accommodate lead

Technical description:


100% polyester.


Washing instructions:


Rinse in cold water. Air dry.


Average rating
4.4
Product images from our customers

Share your own image of the product with the whole world.

Upload an image and get 10% off your next purchase!

Lys Rosa Grime
0 Likes

Grima var kjempe søt!! Fin passform den får et stort minus med at rosa fargen falmet etter nesten 48t bruk.. veldig skuffa da det var en kjempe søt rosa farge og grime

padded halter
0 Likes

This halter is very poorly made. Light weight material will not hold up with any stress on it.

Great Halter for the Price!
0 Likes

I have had this halter for my horse for a few months now and it is holding up pretty nicely! I am now thinking of getting another one as an extra!

Ok grime
0 Likes

Veldig enkel og grei grime å ha ute, men oppdaget da at neseremmen hadde klart å sno seg rundt firkantene på siden, noe jeg så som upraktisk da neseremmen endte opp under haka på hesten min... Kjøpte den i lilla og fargen har falmet en del etter bruk. Litt dyr i forhold til kvaliteten, men en helt ok grime å ha som nød :)

Flott grime!
0 Likes

Jeg og hesten min elsker denne grima! Den sitter veldig fint på ham og foringen på innsiden av grima gjør den til en behagelig grime som ikke gnager bak ører eller på neseryggen hans :) Vi har den mørkegrønne og fargen har holdt seg veldig bra til tross for at den har vært ute i all slags vær i nærmere et år. Var så fornøyd med den at jeg kjøpte en ny da den første ble ødelagt, vi har den også i lyseblå og lilla men disse er bare brukt på leieturer og liknende. Eneste jeg savner er at den grønne modellen skal komme tilbake siden naboen i luftegården spiste i stykker nesereima på den første mørkegrønne og på den andre gikk ringen under haka da hesten rev seg løs i panikk!

This product is currently in our stock. If you order today, we will pick & pack it within 24 hours (during work days) and ship it to you. You should have the product within some days.

Read more about shipping cost and shipping timing.

Our policy is simple. If you're not 100% totally, completely, and unconditionally satisfied for any reason whatsoever, return it! We'll happily accept packages within 30 days of the sale date and we'll give you a complete refund. All we ask is that the product is not used or expired, is in the same condition you received it and is in the original box and/or packaging. At the moment you have to pay for the return shipping cost.

Read more about our return policy